Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Wat het doel van uw commercieel vastgoed ook is, onderhouden is een must. Wat uw pand nodig heeft, zetten we op de rit in een gedetailleerd meerjarenonderhoudsplan.

 

 

Technisch beheer voor commercieel vastgoed

U bezit commercieel vastgoed en heeft daarmee een doel. Een financiële investering, waarbij gedegen technisch beheer de waarde kan laten groeien.

 

 

Betrouwbaar plan voor vastgoedonderhoud

Wat uw doel ook is met uw commercieel vastgoed, vastgoedonderhoud is altijd nodig. Welk onderhoud op uw pand van toepassing is, zetten we op een rijtje in een gedetailleerd meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Dat is gebaseerd op de technische aspecten van het gebouw, zoals grootte, complexiteit, fundering, schilderwerk, dakbedekking, brandveiligheid en gevelreiniging. Door inspecties uit te voeren op basis van de ‘Rijksgebouwendienst Conditiemeting’ of conform de NEN2767 ontvangt u een objectief beeld van de staat van uw vastgoed.

Kortom, in ons integrale, heldere, betrouwbare onderhoudsplan combineren we uw vastgoeddoel met onze technische blik. Zodat u precies weet waar u komende jaren aan toe bent qua vastgoedonderhoud en bijbehorende kosten.

 

 

DMJOP voor commercieel vastgoed

Ons ideaalbeeld is het maken van een DMJOP: een duurzaam meerjarenonderhoudsplan met groene en energetische verbeteringen in plaats van de gangbare. Dat betekent dat we de energie-index (voorheen energielabel) bepalen voor uw huis, kantoor of ander vastgoed. Voor alle elementen van uw vastgoed dragen we de duurzaamste en energiezuinigste oplossing aan, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een dak door extra isolerend materiaal plus daarop zonnepanelen.

Met andere woorden, we maken een integraal bouwkundig advies, waarin we het investeringsmoment koppelen aan het onderhoudsmoment. We realiseren ons dat eenmalige kosten een investering zijn, maar op de lange termijn gaat het ook geld besparen. Duurzaam bouwen wordt nog vaak gezien als duurder, maar dat hoeft niet zo te zijn. Zeker als u denkt aan de langere termijn.

Onze missie is dat uiteindelijk groen en duurzaam de norm wordt in onderhoudsplannen. Daarom werken we graag samen met vooruitstrevende vastgoedeigenaren die hun pand duurzaam willen onderhouden. Mogen we voor u een plan maken voor groen en duurzaam bouwen?

 

 

Behalve advies verzorgen we ook vastgoedbeheer

Behalve dat we strategisch (welk doel heeft mijn commercieel vastgoed?) en tactisch (wat is de juiste koers naar dat doel?) kijken naar het onderhoud van uw vastgoed, verzorgen we eventueel ook het projectmanagement. U blijft betrokken bij de uitvoering, want in een digitale omgeving volgt u alle projecten. U logt in met een persoonlijke code en krijgt dan toegang tot alle aangevraagde offertes, de tijdsplanning, werkbezoeken en foto’s van de werkzaamheden. Op die manier weet u wat er speelt, zijn wij transparant in onze projectbegeleiding en heeft u alle documenten wat betreft uw vastgoedbeheer op een rij.

 

 

Dagelijks Onderhoud

Voor zowel reparatieverzoeken als toezicht op de onderhoudscontracten hebben wij een 24/7 storingsdienst welke online inzicht biedt in de status van uw meldingen en inzicht geeft in de onderhoudskosten vanuit het dagelijks onderhoud. 

Doordat onze module dagelijks onderhoud gekoppeld is met de MJOP via O-Prognose zijn wij in staat u integraal te adviseren over het beperken van de onderhoudsuitgaven.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl